INFO

Sjötorpets Camping och café ligger i Markaryd i sydvästra Småland.

Campingen ligger nära E4 an och bara ett stenkast från Smålandets Älgsafari. Campingplatsen ligger ute på en udde vid natursköna Getesjön. Här finns badstrand samt tillgång till hyra av båt för fiske och avkoppling. Den som vill promenera eller cykla, kan prova den ca en timme långa "Getesjörundan".  Det tar endast ett par minuter att promenera till den närmaste livsmedelsbutik inne i centrum, och här finns också trevliga affärer och mysiga restauranger av olika slag.

Vi har även roddbåtar och  kajaker till uthyrning per tim eller halvdagar,

100kr Tim eller 300 för halvdag 5 tim.

Vi säljer även Glass från TRIUMF.

Vi har 3 st enkla fyrbäddsstugor.

22 st husbilsplatser

40 st Husvagsplatser.

15 st Tältplatser.
vi kommer även under våren och sommaren hålla öppet ett par timmar i veckan med enkelt  Café med lite panpizza och kokt korv från Per i viken så varmt välkomna till cafét, kom upp och ta en fika och umgås kolla lite tv mm. ett stenkast från camping ligger Hembygdsparken som är nyrenoverad där är en jättefin lekplats för barnen samt så blir det en massa arrangemang och musik i sommar.

Varmt välkomna till Sjötorpets camping "Oasen i Markaryd".

INCHECK 13:00

UTCECK 12:00

Stuga INCHECK 15:00

Stuga UTCHECK 12:00

Campingvärd: peter 

OBS- för att råda bot på problemet med att många har med sig typ kennel för hundar på campingen så får man nu "bara ha med sig 2 hundar per ekipage. samt att vi har nu hundförbud i våra stugor pgr av

alergier.